خانه / خانه داری / آشپزی / طرز تهیه سوپ شیر با قارچ

طرز تهیه سوپ شیر با قارچ

سوپ شیر با قارچسوپ

جو یا جو پرک                                              یک لیوان

آب مرغ یا گوشت                                         دو لیوان غلیظ

هویج                                                        یک عدد متوسط

پیاز                                                          یک عدد متوسط

شیر                                                         یک لیوان

خامه                                                        دو قاشق غذا خوری

جعفری خرد شده                                        دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل                                                به مقدار لازم

قارچ                                                         100 گرم
طرز تهیه:
در صورتیکه از جو  معمولی استفاده می کنید از شب قبل خیس کنید.اگر آب مرغ یا گوشت آماده نداریدمی توانید از نصف سینه مرغ و یا صد گرم گوشت ماهیچه استفاده کنید. جو را با آب گوشت و پیاز و هویج خرد شده  و قارچ و نمک و فلفل مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میگذارید که بپزید. وقتی که جو خوب پخت و نرم شد، شیر و خامه را به آن اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه سوپ را از روی حرارت بردارید و سرو کنید و روی آنرا با جعفری و خامه  تزئین کنید..چنانچه آب گوشت یا مرغ ندارید . جو را همراه گوشت یا مرغ و سایر مواد با ۵ لیوان آب بپزید. سپس گوشتها را از سوپ در آورید و آنها را ریش ریش کنید و دوباره به داخل سوپ برگردانید و در آخر شیر و خامه اضافه کنید و با جعفری  و کمی خامه سرو کنید

درباره ی editor

همچنین ببینید

شیشلیک

طرز تهیه شیشلیک شاندیز

شیشلیک شاندیز   شیشلیک نوعی کباب است که از شش تکه گوشت، از راسته گوسفند ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *