خانه / خانه داری / آشپزی / طرز تهیه قیمه بادمجان

طرز تهیه قیمه بادمجان

طرز تهیه قیمه بادمجان

 

    مواد لازمخورشت

گوشت گوسفند    300 گرم
لپه                    نصف لیوان
بادمجان             دو عدد قلمی
گوجه                دو عدد متوسط
پیاز                   دو عدد متوسط
رب گوجه            3 قاشق غذاخوری
آبلیمو                2 قاشق غذاخوری
روغن و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا پیاز ها را خرد کنید و با مقداری زردچوبه تفت بدید. بعد گوشت را اضافه کنید و به همراه فلفل سیاه تفت دهید.

حالا 4 لیوان آب گرم رو به گوشت اضافه کنید و با حرارت متوسط بگذارید که بپزد.

مقداری از پیاز های تفت داده رابرای تفت دادن لپه ها جدا کنید و لپه های از قبل خیس شده را با پیاز تفت بدید و بعد هم یکی دو لیوان آب داخل آن بریزید و صبر کنید تا بپزد  (البته اگه از زمان پخت لپه  خبر دارید میتوانید مستقیما در زمان مناسب لپه های تفت داده رو به گوشت اضافه کنید تا با گوشت بپزد.) وقتی که گوشت نیم پز شد نمک هم به آن اضافه کنید.

در زمانی که گوشت و لپه ها در حال پخت هست بادمجان ها را خرد کنید و نمک بزنید و در آبکش بگذارید  .

بعد هم انها را کاملا سرخ کنید و کناری بگذارید. گوجه ها را هم از وسط نصف کنید و اگر خواستید یه تفت کوچک دهید .

وقتی لپه ها پخت خاموشش کنید و منتظر پختن گوشت بمانید. گوشت هم که کاملا پخت لپه ها را به آن اضافه کنید و رب رابا کمی دارچین در مقداری روغن تفت دهید و به خورشت اضافه کنید.

بعد هم گوجه ها و بادمجان ها رابه همراه آبلیمو اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه خاموش کنید.

این غذا از غذاهای مجلسی خوشمزه به حساب میاد که میتوانید در مهمانی ها  هم درست کنید. مقداری سیب زمینی سرخ کرده هم در نهایت کنار ظرف خورشت بچینید.

درباره ی editor

همچنین ببینید

شیشلیک

طرز تهیه شیشلیک شاندیز

شیشلیک شاندیز   شیشلیک نوعی کباب است که از شش تکه گوشت، از راسته گوسفند ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *